Ensembles

Ensembles inhuren

De naam van onze stichting zegt het al: we streven ernaar om muzikaal talent een podium te bieden. Dat doen we niet alleen door talentvolle musici de mogelijkheid te geven om als solist op te treden met orkest, maar we streven er tevens naar om talent een kans te bieden in andere muzikale vormen op te treden, zoals ensembles.

Bij het Talent Op Podium Orkest kunt u ensembles huren voor optredens bij alle soorten gelegenheden, zoals een strijkkwartet bij een bruiloft of een pauzeprogramma met viool en piano tijdens een diner of conferentie. Onze ensembles bestaan veelal uit jonge mensen – conservatoriumstudenten en gevorderde amateurs – die met groot plezier in orkesten en ensembles optreden.

We hebben vaste ensembles, zoals een pianokwintet, een strijkkwartet, een pianoduo en een duo van viool en piano, maar verzoeken voor andere samenstellingen kunnen we ook in overweging nemen. Dat is niet alleen voor ons een kans om het ensemblerepertoire uit te breiden, maar ook een kans voor enthousiaste musici om mee te spelen in een ensemble.

Een voorbeeld van een ensemblestuk is het pianokwintet van Brahms, waarvan u hier een opname kunt vinden ………………. komt nog…(even geduld)

Piano quintet f minor, Op. 34- Brahms

Voor meer informatie, waaronder voorwaarden kunt u contact met ons opnemen!

 

Deelnemen aan een ensemble Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een ensemble, in het algemeen of in een specifieke? Laat het ons dan weten, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden. Om de ensemblevorming niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, is het handig om je aan te melden voor een contactlijst. Wanneer wij een ensemble vormen en enthousiaste musici zoeken, kunnen we je op de hoogte houden!